Tre generationer: 14-åriga Venie (Snärjets Balvenie-Flip), 7-åriga Toshie (SELCH SEVCH Yard Peace Auchentoshan of Basil) och 2-åriga Piraya (SEVCH Havtornets Amarone).

Vi har haft en härlig träff med några av våra valpköpare idag. Vi träffades klockan 10 och apportering stod på schemat – av kanin, and och svartfågel. Det är så roligt att se Toshies duktiga valpar i arbete!smiley En osannolik tur med vädret hade vi – solen trängde igenom molnen och inte förrän vi skiljdes åt 4 timmar senare föll de första regndropparna.
Det är så glädjande att vi har aktiva valpköpare, men det gör också att det är svårt att hitta en dag då alla kan. Därför kör vi en träning snart igen – den 21 april klockan 10 är alla som vill och kan varmt välkomna!Triss i valpar: Piraya (SEVCH Havtornets Amarone), Molle (Havtornets Dolcetto) och Lottie (Havtornets Merlot till Yard Peace).